Schildergroepen

Met elkaar schilderen in een kleine groep is leerzaam én gezellig. Ik begeleid twee groepen: een op de dinsdagochtend en een  groep op de donderdagmiddag.
Onder mijn begeleiding ga je op ontdekkingsreis. Door veel ‘te reizen’, lees: veel doen, ga je ontdekken wat je leuk vindt om te schilderen.
Mijn motto: “Je begint en je vindt…”. Dus durven en doen.

Bij voldoende belangstelling start ik een nieuwe groep. Start in week 38.

Heb je al eens geschilderd en wil je het weer oppakken? Dan kun je je onder mijn begeleiding verder ontwikkelen. Samen met anderen schilderen is stimulerend én leerzaam…

Iederen werkt met eigen materiaal (acrylverf), maar het is ook mogelijk -tegen een kleine vergoeding-  gebruik te maken van het aanwezige materiaal.

Gaandeweg geef ik wat opdrachten om u uit te dagen, te stimuleren en om van te leren. Daarbij komen ook de belangrijkste basisvaardigheden aan bod.

Met een groepje werken betekent dat een verscheidenheid aan persoonlijkheden met elk een eigen interesse en creatieve achtergrond. De praktijk leert, ook ik ervaar dat altijd zo, dat dát enorm inspireert! Dus wilt u (weer) aan de slag? Doen! U bent van harte welkom.
We schilderen we eens in de twee weken in MFA De Aeldermeent aan de Paardelandsdrift in Aalden. Voor de tussenliggende weken krijgt u zo nu en dan een opdracht mee.