Algemene info

Op deze pagina hoop ik je alle algemene informatie te geven zodat je een volledig beeld krijgt van wat ik te bieden heb. Bij ‘Contact’ treft je alle contactgegevens aan.

Tijdens mijn activiteiten zijn de meeste materialen aanwezig: houtskool, potlood, kleur-, aquarel- en pastelpotlood, acryl- en (beperkt) aquarel- en olieverf. Verschillende (structuur) mediums. Schilderkarton 50×70, papier, penselen en verschillende maten schildersdoeken. Deze zijn bij de leskosten inbegrepen, m.u.v. de begeleidende lessen.

Zelf werk ik vooral met acryl en op 800 grams schilderskarton 50×70. Mijn activiteiten doe ik met deze twee materialen. Als je op doek wilt werken kan dat uiteraard tegen een meerprijs (afhankelijk van maat doek). Het is mogelijk – in overleg- om met ander materiaal te werken.

Groepsgrootte: max. 6-10 personen.
Locatie: MFA De Aeldermeent, Paardelandsdrift, Aalden.
Kosten: (inclusief alle materialen, koffie/thee/koek)
>Snuffelcursus: 3 dagdelen (3 uur) € 60,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Beginnerscursus: 12 lessen, wekelijkse dagdelen (2,5 uur) € 175,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Vervolgcursus: 5 lessen tot de zomer, tweewekelijkse dagdelen (2,5 uur) € 85,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Schildergroepen/begeleidende lessen (voor mensen die al schilderen): tweewekelijks in twee blokken van 7 dagdelen van 2,5 uur (sep-dec en jan-mrt)  € 165,00. Let op: in deze lessen werk je met eigen materiaal. Je kunt er ook voor kiezen van het aanwezige materiaal gebruik te maken; je betaalt per werkkarton van 50/70 € 2,- en voor verf € 3,50 per keer.

Op verzoek/in overleg:
Workshops (incidenteel): 1 dagdeel (3 uur) € 30,00 p.p.
Themasessies (incidenteel): 1 dagdeel (3 uur) € 35,00 p.p.

Wil je iets leren over een specifieke vaardigheid of schildermethode, dan kan ik deze in overleg zowel privé als in een groepje verzorgen.