Algemene info

Op deze pagina hoop ik u alle algemene informatie te geven zodat u een volledig beeld krijgt van wat ik te bieden heb. Bij ‘Contact’ treft u alle contactgegevens aan.

Tijdens mijn activiteiten zijn de meeste materialen aanwezig: houtskool, potlood, kleur-, aquarel- en pastelpotlood, acryl- en (beperkt) aquarel- en olieverf. Verschillende (structuur) mediums. Schilderkarton 50×70, papier, penselen en verschillende maten schildersdoeken. Deze zijn bij de leskosten inbegrepen, m.u.v. de begeleidende lessen.

Zelf werk ik vooral met acryl en op 800 grams schilderskarton 50×70. Mijn activiteiten doe ik met deze twee materialen. Als u op doek wilt werken kan dat uiteraard tegen een meerprijs (afhankelijk van maat doek).

Groepsgrootte: max. 6-10 personen.
Locatie: Dorpshuis De Spil, Eswegje 3 in Zweeloo of de Aeldermeent in Aalden.
Kosten: (inclusief alle materialen, koffie/thee/koek)
>Snuffelcursus: 3 dagdelen (3 uur) € 60,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Beginnerscursus: 12 lessen, wekelijkse dagdelen (2,5 uur) € 175,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Vervolgcursus: 5 lessen tot de zomer, tweewekelijkse dagdelen (2,5 uur) € 85,00 p.p. inclusief alle materialen.
>Begeleidende lessen (voor mensen die al schilderen): tweewekelijks in twee blokken van 7 dagdelen van 2,5 uur (sep-dec en jan-mrt)  € 165,00. Let op: in deze lessen werk je met eigen materiaal. Je kunt er ook voor kiezen van het aanwezige materiaal gebruik te maken; je betaalt per werkkarton van 50/70 € 1,50 en voor verf € 2,50 per keer.

Op verzoek/in overleg:
Workshops (incidenteel): 1 dagdeel (3 uur) € 30,00 p.p.
Themasessies (incidenteel): 1 dagdeel (3 uur) € 35,00 p.p.