Eigen werk

Op deze pagina staan een paar voorbeelden van mijn werkstukken met een korte toelichting. Deze pagina is (nog) niet optimaal en wordt in de toekomst verbeterd, zodat werkstukken beter te bekijken zijn.

Drie voorbeelden van schilderijen op basis van papiersnippers. Ik werk graag met deze collage-achtige techniek. Daaronder een abstract met golvende lijnen als uitgangspunt en een ‘negative grafito’ (paletmes) werkstuk;  beide goede technieken om vrij(er) te leren werken. Als afwisseling van abstract werken mag ik ook graag mijn grafische aanleg gebruiken voor moderne, strakke stillevens. Soms maak ik een ‘uitstapje’, zoals figuren abstraheren of (hier niet te zien) bloemen en andere onderwerpen schilderen.

Ik werk voornamelijk met acryl, omdat dit materiaal snel droogt en je er steeds weer overheen kunt. Mijn werkstukken zijn opgebouwd uit verschillende lagen.

Papiersnippers 2Papiersnippers 1Papiersnippers 3

Golvende lijnenNegative graffitoModern stilleven 1Modern stilleven 2Abstraheren van figuren Abstraheren van figuren