Open Ateljee

Ik vind het leuk om samen met anderen te schilderen. Daarom stel ik mijn atelier graag open voor iedereen die schildert of dit wel eens wil proberen. Beginners help ik graag op weg; zij die vaker hebben geschilderd kunnen direct (weer) aan de slag. Alle materialen zijn aanwezig en kunnen tegen een kleine bijdrage worden gebruikt.


Dus: zin om zo nu en dan te schilderen? Of op vakantie in de buurt en zin om een dagje te (leren) schilderen bij slecht weer? Kom naar SAM !


Of u nu eenmalig komt, zo nu en dan of regelmatig, u bent van harte welkom in Schilder Atelier Meppen! Ook om zomaar een kijkje te nemen als ik aan het werk ben of mijn werken te bekijken.


bordOp het bord in de tuin staat of SAM open of gesloten is. U kunt natuurlijk ook even bellen om daar zeker van te zijn: 0591 227389 of 06 4400 5977.