Tijdens de Open Atelier Dagen Coevorden op 14/15 februari doe ik mee aan de 20x20 expositie bij Galerie Concrea in Schoonoord. Zie voor informatie www.concrea.nl.

-------------------------------------------

Op 29 februari 2020 vindt de opening van mijn solo-expositie in Kunstenaarsherberg Zweeloo (Hoofdatraat 15) plaats. Daar presenteer ik mijn  project ABstraCt; 26 collage schilderijen waaraan ik drie jaar gewerkt heb. Deze expositie loopt tot 28 maart en te bezoeken op de zaterdagmiddagen van 13-17 uur. Ook te bezoeken tijdens de Open Atelier Dagen Coevorden op 14 en 15 maart (ik ben beide dagen aanwezig).

-------------------------------------------

Zaterdag 5 oktober exposeer ik mijn werk tijdens de Kunstroute in Nieuw Amsterdam. In het huis van kunstenares Christine Lamme aan de Vaart ZZ 104a is ons beider werk te zien.

------------------------------------------

Op Art to Go Ruinen (Huttenweg 3, kunst kijken, kopen, meenemen, hangt werk van mij. Geopend vrij/za/zo 13-17 uur in augustus en september.-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De vrije schilders van SAM exposeren in de maanden juli en augustus 2019 in de bibliotheek van Sleen. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdens de Open Atelier Dagen van 2019 op 9 en 10 maart doe ik mee aan de groepsexpositie van KunstKring Zweeloo. Daar is werk te zien van 10 leden.

--------------------------------------------

Tijdens de zomermaanden augustus en september 2018 exposeer ik (een deel) van mijn werk op 'Art to Go Ruinen'; een verkoop expositie in het oude gemeentehuis van Ruinen aan de Brink midden in het dorp. De expositie omvat niet aleen schilderwerk maar ook keramiek, sieraden en ander beeldend werk. 

Op vrijdag-zaterdag- en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

-------------------------------------------

Op 24 en 25 juli 2019 neem ik deel aan schilders festival Montmartre Oosterhesselen. Daar zijn ruim 60 schilders en tekenaars aan het werk op de Brink in Oosterhesselen.

-------------------------------------------

KunstKring Zweeloo, waar ik onderdeel van uit maak, exposeert rond de Open Atelier Dagen. De gezamenlijke expositie draagt de naam 'Waarom Zweeloo'. De werken zijn geinspireerd op Zweeloo en omgeving en laten zien hoe dit de maker heeft geinspireerd.

Te bezoeken vanaf eind februari, tijdens de Open Atelier Dagen (11-17) tot 30 maart op de zaterdag- en zondagmiddagen van 13.30 tot 16.30 uur in de KunstenaarsHerberg achter Bistro Tante Sweel aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo.

-------------------------------------------

De Open Atelier Dagen 2018 komen met rasse schreden dichterbij. Het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 maart is er op 36 locaties in de Gemeente Coevorden kunst van zowel amateurs als professionals te bewonderen. Ook SAM Drenthe doet mee met haar twee schilderclubs; 11 enthousiaste amateurs tonen hun werk van afgelopen jaar. En ze tonen een werk binnen het thema: 'Dit is mij dierbaar'.

Ook deze keer heb ik een gastexposant uitgenodigd. Marijke van der Linden uit Ruinen. Zij is een studiegenoot bij de kunstopleiding bij De Werker in Groningen en toont schilderijen en objecten.

Alle reden dus om een bezoek te brengen. Locatie: Dorpshuis De Spil, Eswegje 3 in Zweeloo.

------------------------------------------

Nog even en Schildersfestival Montmartre Oosterhesselen wordt weer gehouden. Op dinsdag 25 en woensdag 26 juli 2017 gaan 70 schilders op de Brink buiten aan het werk en tonen zij hun kunstwerken. Ook ik doe mee. Wie weet tot ziens.

---------------------------------------------------------------

De Open Atelier Dagen 2017 zijn alweer aangekondigd: het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 maart is er op 36 locaties in de Gemeente Coevorden kunst van zowel amateurs als professionals te bewonderen. Ook SAM Drenthe doet mee en heeft haar twee schilderclubs uitgenodigd mee te exposeren.

En om een gevarieerde expositie te bieden komen er ook twee gastexposanten die beiden beelden maken.

Alle reden dus om een bezoek te brengen. Locatie: Dorpshuis De Spil, Eswegje 3 in Zweeloo.

-------------------------------------------------------------

KunstKring Zweeloo, waar ik onderdeel van uit maak, exposeert ook rond de Open Atelier Dagen. Hun gezamenlijke expositie draagt de naam 'The Best Off...'. Te bezoeken vanaf eind februari, tijdens de Open Atelier Dagen (11-17) tot begin april op de zaterdag- en zondagmiddagen van 13.30 tot 16.30 uur in de KunstenaarsHerberg achter Bistro Tante Sweel aan de Hoofdstraat 15 in Zweeloo.

--------------------------------------------------------------

De twee vrije schilderclubs van SAM Drenthe exposeerden het eerst dit jaar. De voornamelijk eerste- en tweede jaarsschilders hebben werk gemaakt dat gezien mocht worden. En dat is gebeurd! Vele dorpelingen en bekenden bezochten de expositie.

Inmiddels is de tentoonstelling afgelopen en kijken de deelnemersa uit naar het nieuwe schilderseizoen.

 

 Detail uit een van de schilderijen.

 

Impressie van de opening.